ΥΛΙΚΑ:
4 Αυγά
125 γρ. Ζάχαρη
150 γρ. Σοκολάτα guanaja 70% κακάο ‘Valrhona’
100 γρ. Βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, κατεβάζουμε από το μπεν μαρί και προσθέτουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και σε θερμοκρασία δωματίου. Ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μείγμα των αυγών. Ανακατεύουμε από πάνω προς τα κάτω για να μην «πέσει» το μείγμα. Γεμίζουμε 4-5 ποτήρια.
poli efkolo gliko :PPPP
ΑπάντησηΔιαγραφήωραια μπορεις να το κανεις κυριε ανωνυμε
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι να μας το φερεις!
otan to ftia3ete parte me tilefwno kai 8a er8w trexontas na to faw olo.....
ΑπάντησηΔιαγραφή