ΥΛΙΚΑ:
Παραψημένα μπράουνι
Ρούμι
Μους σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Όταν τα μπράουνι έχουν παραψηθεί, σκληραίνουν και χάνουν την υγρασία που πρέπει κανονικά να έχουν. Δεν πετάμε όμως τίποτα. Τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια, γεμίζουμε το 1/3 της χωρητικότητας των ποτηριών και τα ραντίζουμε με 15 ml ρούμι (σε κάθε ποτήρι). Τέλος συμπληρώνουμε το γέμισμα των ποτηριών με την μους σοκολάτας που έχουμε φτιάξει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου